No Internet!

Heeej!! Jag har inte haft internet nu på typ två veckor! Men nu har jag fått tillbaka internet så nu ska jag skriva...
Det är jullov nu så jag är ledig från skolan. Det är skönt att va ledig.
Mmm, och så maten... hmm.. ja, mamma har lagat mycket mat nu när det är jul. Kylskåpet är bokstavligt talat full! Jag har också ätit mat nu varje dag. Jag åt ju mat varje dag innan också fast så klart mindre. Snart ska jag nog börja svälta mig själv lite grann. Jag vill gå ner i vikt. Jag har fakriskt inte vägt mig på jättelänge nu, har varit rädd att jag gått upp. Det har jag nog, lite.

Ja, men så nu har jag Internet och jag ska surfa på olika bloggar, hemsidor... ja, ställen där jag kan läsa om folk som vill bli smala och så att jag kan peppa mig själv.
Måste gå ner, måste bli smal!

Ha det bra!

Depp och skoj.

Ja, jag vet, konstig rubrik. Vad jag menar är att jag har haft både roligt nu på helgen och att jag också har varit ledsen och arg.
Det roliga var att vi hade gäster igår (lördag) för min syster fyllde 20, Grattis, Grattis! Det var kul att ta bilder och såna saker, prata, skratta osv. Men när det kom till mat så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, hur mycket jag skulle ta. Jag tog av förrätten vilket var kycklinglever, en halv brödskiva, lite Philadelphia och grönsaker. Sedan kom huvudrätten, nån sorts ungersk gryta (vi är ungrare) och "nokedli" till. Nokedli är gjort på deg alltså nästan som pasta eller makaroner, = inte så nyttigt. Men jag åt inte av det...
...tills senare på kvällen, då tog jag och åt lite av det, jag var så sugen på den grytan. Dumt av mig! Önskar att vi inte hade nån mat hemma, max frukt och grönt! för då skulle jag minsann klara det! Att gå ner i vikt... bli smal... Ja, det e drömmen...

Det är mest på kvällarna som jag mår dåligt och har ångest för då kommer alla tankarna fram om vad jag har ätit och hur mycket jag väger. Det kommer t.ex: "Du kommer aldrig att bli lycklig om du är så tjock", "Du kommer aldrig klara av att rasa i vikt..." hatar dessa tankar! Men om jag läser en kommentar av er där det står att jag kan klara det, då blir det som om det finns hopp i livet och jag kommer att klara det! Samma sak gäller om jag hittar bilder på smala modeller/skådespelerskor som har gått ned i vikt av att sluta äta. Då tänker jag "kan dem klara det så kan jag klara det".

Det gäller er andra också, kan dem klara det så kan ni klara det!

Har inte hunnit blogga.

Hej! Jag har inte hunnit blogga nu typ hela veckan. Jag hinner mest bara på helger.
Skulle gärna vilja blogga mer men jag kan inte alltid på vardagar. :(

Nu sedan några dagar tillbaka har jag ätit lite. Yey me!
Imorgon ska vi ha gäster och vi kommer få MYCKET mat, + tårta.
Vet inte hur jag ska klara av det...

Men ni får ha det så bra! trevlig helg! <3

no control!

Åh nej... det känns som om jag har tappat kontrollen över vad jag äter och hur mycket jag äter. Det känns som om det aldrig tar slut. Jag bara proppar i mig mat, mat och mat. Som om jag inte skulle bry mig, vilket jag gör. Varför skulle jag då annars få skuldkänslor när jag äter något? Det är så jobbigt att vara så missnöjd med sin kropp. Asjobbigt!

Hur var det det hela började? jag vet inte riktigt, men jag tror att jag inte tänkte på det lika mkt i sexan (nu går jag i åttan). Då brukade jag vara med kompisar och sånt efter skolan, hade liksom andra saker att tänka på, roliga saker. Jag kan fortfarande vara med kompisar men det är inte lika kul längre...
Jag började bli deprimerad i sjuan och det har fortsatt sin väg. Jag mår inte bättre. Vissa kan tycka det men så är det inte. Det känns som om jag aldrig kommer va nöjd med mig själv. Jag kommer alltid att hata min kropp. Det är så jobbigt. Som sagt; ASJOBBIGT!!

Tänk man kunde ha en perfekt kropp. En kropp som inte hade några fel. Det är svårt att tänka sig en kropp utan fel för alla är ju så olika. Men om man själv kunde önska en kropp som man skulle vara jättenöjd med och som man skulle kunna säga "jag älskar dig" till.
Det skulle kännas skönt. Man skulle må bättre. Jag skulle må bättre. 
 

Nej men nu ska jag kolla på smala modeller/kändisar så jag blir inspirerad.
                                            Måste bli smal. 


                                
                            
                        
                     
                          
                                
                                 
                   
                        

                                
 
Ja, jag vet att kvinnan längst ner inte är modell och att hon är svårt sjuk i anorexi, men jag skulle ändå vilja se ut så. Jag undrar liksom vart tog hennes fett runt magen vägen? Jag menar, alla "naturligt" smala människor har ju oxå något underhudsfett, men hur har hon blivit av med sitt?    Svält?


Förlåt!

Hej allihopa! jag vet att jag inte har skrivit på länge, ber om ursäkt.
Sen jag skrev sist har det inte gått så bra, nej. Har ätit MYCKET mat varje dag. AAAHH!
Dumma jag! DUMMA DUMMA DUMMA JAAG!! Hatar mig själv, hatar min kropp! Jag vill bli smal! Skulle jag ha fötts smal skulle jag må mkt bättre. Och jag kan inte acceptera att jag ser ut så här! Kommer aldrig att göra det heller :'( ...



RSS 2.0